lunes, 10 de septiembre de 2012

Llibreta tunejada
Una amiga necessita una llibreta per escriure les seves coses. No me l'ha demanada però li he volgut fer una. Al Raima per 1,50 he pogut comprar una llibreta llisa i hi he dibuixat a sobre de la coberta  i la contra. Li he posat "llibreta de coses" perquè de fet és això mateix el que és, llibreta per apuntar, pintar , enganxar o dibuixar coses. Tot hi té cabuda. La veritat és que m'ha quedat ben apanyada...

papallones a la panxa.


Aquest és el primer dibu fet per un projecte que va sortir del no res. La història d'una noia que perd les seves papallones de la panxa. El recorregut de la història avança sense text i en una recerca de les papallones per a que tornin al seu lloc d'origen. No és una gran història, però a mi m'agrada.

Converses absurdes o no tan absurdes
Avui he vist una foto que m'ha semblat molt gràfica i aclaridora dels temps que avui en dia corren... En ocasions les converses amb determinades persones són menys enriquidores que les que podries tenir amb criatures diverses que no han de ser forçosament humanes. Aquesta és la meva readaptació de la foto.